Steun Laka in de strijd tegen kernenergie

Laka analyseert, informeert en activeert en heeft uw steun hard nodig om dit te kunnen blijven doen! Enerzijds om te informeren en documentatie over kernenergie te ontsluiten, anderzijds om in actie te blijven en anderen te informeren en activeren.

Geef online…

Geef aan Stichting Laka Doorlopend Eenmalig
Bedrag: €10 €20 €50 anders: €
Per:
Betalingswijze
Uw naam
Straat / huisnummer
Postcode / plaats
E-mail
IBAN
Telefoon
(Evt.) bericht

…of maak uw donatie over!

Aan Stichting Laka te Amsterdam, IBAN NL54 TRIO 0390 9021 79

U kunt natuurlijk ook gewoon nog een schriftelijke machtiging invullen en opsturen. Als u er niet uit komt, neem dan contact met ons op.

Laka's missie is een kernenergievrije wereld, met een rechtvaardige verdeling van macht, energie, kennis, grondstoffen en ruimte. Een wereld gebouwd op samenwerking en collectiviteit en niet op concurrentie en hiërarchie.

Cadeau voor nieuwe donateurs

Als u nu donateur wordt voor €5 euro per maand, krijgt u van Laka een T-shirt met Opland's beroemde 'Nooit meer Tsjernobyl'-illustratie uit 1996 thuisgestuurd.

Als u donateur wordt voor 7,50 euro of meer per maand, krijgt u 'Radiating Posters - A collection of posters from the global movement against nuclear power'. In dit 192 pagina's dikke boek eer dan zeshonderd affiches uit 45 landen met veel aandacht voor drukwerk uit niet-West Europese landen; een selectie uit Laka's posterverzameling: Kijk hier voor meer informatie over Radiating Posters

Let op: als u een Opland-shirt of Radiating Posters wilt ontvangen, vergeet dan niet uw adres door te geven!

Laka is transparant

ANBILaka is een ANBI, een 'Algemeen Nut Beogende Instelling'. Daardoor kunt u giften aan Laka bij uw inkomstenbelasting opgeven als aftrekpost. Als ANBI jaar publiceren wij ieder jaar een jaarverslag zodat u kunt zien dat uw gift goed wordt besteed. Lees hier het meest recente verslag.

We houden ons vooral bezig met het bestrijden van kernenergie, en weinig bezig met onze financiën. En zo hoort het ook: In het vinden van geld moet zo min mogelijk tijd worden gestoken. Maar een minimum bedrag is helaas wel noodzakelijk. Vandaar deze oproep om donateur te worden.

Laka zal uw steun goed gebruiken!