Steun Laka in de strijd tegen kernenergie

EnglishLaka analyseert, informeert en activeert
En heeft uw steun nodig om dit te blijven doen! Enerzijds om te informeren en documentatie over kernenergie te ontsluiten, anderzijds om in actie te blijven en anderen te activeren.

Laka's missie is een kernenergievrije wereld, met een rechtvaardige verdeling van macht, energie, kennis, grondstoffen en ruimte. Een wereld gebouwd op samenwerking en collectiviteit en niet op concurrentie en hiërarchie.

Maak een donatie over…

Aan Stichting Laka te Amsterdam, IBAN NL54 TRIO 0390 9021 79
U kunt via uw eigen bank ook donateur worden. Als u online bankiert, kunt u een periodieke schenking instellen.

…of geef online

Geef aan Stichting Laka: Doorlopend Eenmalig
Per:
Betalingswijze
Bedrag: €10 €20 €50 anders : €
Niet verplicht
Uw naam:
Uw e-mail:
(evt.) boodschap:

Cadeau voor nieuwe donateurs

Als u donateur wordt voor 7,50 euro (of meer) per maand, ontvangt u een prachtig cadeau: 'Radiating Posters - A collection of posters from the global movement against nuclear power'. In dit 192 pagina's tellende boek staat een selectie uit Laka's posterverzameling: Meer dan zeshonderd affiches uit 45 landen met veel aandacht voor drukwerk uit niet-West Europese landen. Kijk hier voor meer informatie over Radiating Posters (Let op: als u graag Radiating Posters wilt ontvangen, vergeet dan niet uw adres door te geven!).

Laka is transparant

ANBILaka is een 'Algemeen Nut Beogende Instelling' en heeft de officiële ANBI-status. Daardoor kunt u uw gift aan Laka bij uw inkomstenbelasting opgeven als aftrekpost. Ieder jaar publiceert Laka informatie over haar bedrijfsvoering zodat u kunt zien dat uw gift goed wordt besteed. Lees hier het meest recente verslag.

Omdat we ons vooral richten op het bestrijden van kernenergie, houdt Laka zich eigenlijk (te) weinig bezig met haar donateursbestand. En zo hoort het ook: In het vinden van geld moet zo min mogelijk tijd worden gestoken. Maar een minimum bedrag is wel noodzakelijk om onze activiteiten de bekostigen. Daarom toch een oproep om donateur te worden.

Laka zal uw steun goed gebruiken!