Steun Laka in de strijd tegen kernenergie

EnglishLaka analyseert, informeert en activeert
En heeft uw steun nodig om dit te blijven doen! Enerzijds om te informeren en documentatie over kernenergie te ontsluiten, anderzijds om actie te ondernemen en mensen te activeren.

Laka's missie is een kernenergievrije wereld, met een rechtvaardige verdeling van macht, energie, kennis, grondstoffen en ruimte. Een wereld gebouwd op samenwerking en collectiviteit en niet op concurrentie en hiërarchie.

Maak uw donatie over…

Aan Stichting Laka te Amsterdam, IBAN NL54 TRIO 0390 9021 79
U kunt via uw eigen bank ook donateur worden. Als u online bankiert, kunt u bij uw bank  een periodieke schenking in stellen.

…of geef Geef on-line

Geef aan Stichting Laka: Doorlopend Eenmalig
Per:
Betalingswijze
Bedrag: €10 €20 €50 anders : €
Niet verplicht
Uw naam:
Uw e-mail:
(evt.) boodschap:

Cadeau voor nieuwe donateurs

Als u donateur wordt voor 7,50 euro (of meer) per maand, ontvangt u een prachtig cadeau: 'Radiating Posters - A collection of posters from the global movement against nuclear power'. In dit 192 pagina's tellende boek staat een selectie uit Laka's posterverzameling: Meer dan zeshonderd affiches uit 45 landen en veel aandacht aan drukwerk uit niet-West Europese landen. Kijk hier voor meer informatie over Radiating Posters (nb. als u dit cadeau wilt, geef dan uw adres even door).

Laka is transparant

ANBILaka heeft de ANBI-status; Het is een Algemeen Nut Beogende Instelling. U kunt uw gift aan Laka hierdoor van uw inkomstenbelasting aftrekken. Als ANBI is Laka verplicht om informatie over de bedrijfsvoering op Internet te publiceren. Klik hier voor Laka's financiële gegevens voor 2015.

We hebben ons de laatste jaren nauwelijks gericht op het in stand houden van het aantal donateurs, maar ons voornamelijk bezig gehouden met het bestrijden van kernenergie. Inhoudelijk door het schrijven van onderzoeksrapporten en artikelen, maar ook op straat door het organiseren van acties en campagnes.
En zo hoort het ook: In het vinden van geld moet zo weinig mogelijk tijd worden gestoken, dan soms maar ietsje minder. Maar een minimum bedrag is wel noodzakelijk, en daarom deze oproep om donateur te worden.

Laka kan uw steun goed gebruiken!