Online zienswijze uitbreiding kernafval opslag Covra indienen

Rectificatie Kennisgeving Kernenergiewet 24 september 2014De Covra heeft een vergunning aangevraagd om de opslag van hoog radioactief afval uit te breiden en de locatie van een opslaggebouw voor verarmd uranium te wijzigen. Het ministerie van Economische Zaken heeft in een ontwerpbeschikking deze aanvraag goedgekeurd. Tot en met 24 december kunnen hier zienswijzen over ingediend worden.
Stichting Laka heeft een standaardzienswijze opgesteld die u hier direct, online, kunt indienen. U kunt de zienswijze natuurlijk zelf ook nog aanpassen. Het ministerie zal in de definitieve beschikking in moeten gaan op de door u aangevoerde argumenten.
Dien uw zienswijze hier direct in:

De termijn voor het indienen van zienswijzen is verlengd t/m 24 december. Als u al een zienswijze heeft ingediend, hoeft u dat niet nog een keer te doen.

U kunt de zienswijze hier ook downloaden om het uit te printen en op te sturen.

Postbus.aanvraagCOVRA@minez.nl [email delivery suppressed change]
Uw naam en adres zoals u deze hieronder typt, worden toegevoegd aan uw email. U hoeft deze niet nog eens toe te voegen.

Share with friends

Stichting Laka analyseert, informeert en activeert al meer dan 30 jaar over en tegen kernenergie. Als u belangrijk vind dat we daar mee door kunnen gaan, steunt u ons dan en doneer via de donatiebutton rechts op deze pagina.